loader image

Over Theelers

Een samenwerking die grenzen verlegt.

een + een =

thee!

De samenwerking van Theelers kwam langzaam maar zeker tot stand, maar zo’n twee jaar na concreet te kijken naar mogelijke samenwerkingen is het begin van Theelers een feit.

Vanaf het begin was al duidelijk dat er enorm veel mogelijk is door simpelweg onze gewassen samen te voegen – sterker nog, het resultaat is eerder een compleet eigen entiteit dan een optelsom van wat erin zit. Theelers is het ambitieuze verhaal van vier Nederlandse telers die samen iets groters weg willen zetten.

Noem het maar out-of-the-kas denken.

ons

verhaal

In 2016 hebben telers van 4 bedrijven elkaar ontmoet; Gova, Corn. Bak B.V., De Kruidenaer en Westlandpeppers. Ze zijn elkaar tegengekomen op het BioBased programma van Greenport West-Holland – een programma gericht op het gebruik van plantenstoffen. Wat de telers toen ook zeker gemeen hadden was dat ze op zoek waren naar iets groters; ze wilden producten wegzetten die de kern van hun ingrediënten gebruiken. Producten die goed zijn voor jou, voor de natuur en bovenal heerlijke en unieke kenmerken hebben.

Veel onderzoeken en vergaderingen later begon Theelers met hun eerste product: een kruidenthee melange, op basis van alleen hun ingrediënten en citroenverbena. Niets meer, niets minder. Dit is dan ook het product dat men kennis laat maken met het resultaat
van deze unieke combinatie van producten, maar er zullen nog veel meer varianten van Theelers verschijnen op de markt. Stay tuned!

blijf

Op de hoogte!

Benieuwd naar nieuws, ontwikkelingen en nieuwe kruidenmelanges van Theelers? Volg ons en blijf op de hoogte.