loader image

theeblends

Met expertise geteeld,
met zorg bereid.

Theelers first

Onze allereerste thee blend met zachte en frisse ingrediënten
zoals Bromelia, Basilicum Curry, Laurier en een vleugje Citroenverbena. Verschillende smaken, puur natuur en verrassend lekker!

Bijzonder fris

Heeft de smaak van Munt, Bromelia, Epazote, laurier en een beetje Basilicum. Met deze bijzondere thee smaak blijf je nieuwsgierig. Wil jij je dag sterk, fris en met balans beginnen? Dan past deze unieke thee smaak zeker bij jou !

Citroen wonder

Het lekker ruikende citroen wonder, heeft 100% de smaak en kracht van Citroenverbena en dat maakt het verrassend lekker op zowel koude als warme dagen.

Power Blend

Heeft de smaak van Moringa, Tijm, Bromelia, Laurier, Curry en Bromeliavrucht. Met fijne nootachtige en lichtzoete smaak. Het bevat hoge voedingswaarde zoals vitamine A, C, en E. Goed voor de energie en wellicht de juiste kruidenthee voor jou.

Winter boost

Een mooie mix van Laurier, Munt Citroengras, Basilicum en Hoja sante. Een blend met geneeskrachtige en weerstand verhogende eigenschappen met een frisse smaak.

Women balance

Een mix van Pimpernel, citroenverbena, Basilicum, gedroogde rozen en Bromelia. De blend heeft een rustgevende werking en helpt om de hormoonhuishouding in balans te houden.

Kruidenthee

als geen ander!

Onze kruidenthee is het resultaat van onze eerste ambitieuze samenwerking als 4 telers. Deze aromatische, verwarmend tisane bestaat uit slechts vijf natuurlijke ingrediënten. Laurier, bromelia, basilicum en curryblad vormen de Basis- deze is verder verrijkt met citroenverbena.

Ook is deze tisane een bewuste keus voor theedrinkers die een fris alternatief willen proberen. Zo is deze melange, hoewel het bestaat uit krachtige kruiden, erg gebalanceerd en prettig van smaak. Het heeft een frisse afdronk en is van nature cafeïnevrij en bovendien ook lekker als iced tea!. Tot slot heeft de tisane ook een positief verlagende werking op de suikerspiegel, de ingrediënten zorgen er namelijk voor dat deze gebalanceerd blijft.

Voor de perfecte

thee­beleving

Voor het beste resultaat, kun je deze thee zetten met water van 100 graden Celsius. Voor volledige instructies: zie verpakking.

  • Vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen
  • Nederlandse herkomst van de laurier, basilicum, bromelia, currybladeren en citroenverbena
  • 100% natuurlijk

blijf

Op de hoogte!

Houd Theelers in de gaten voor nieuwe producten met als kern onze zorgvuldig geteelde ingrediënten. Volg ons en blijf op de hoogte.